Valokuvaaja Salla Seeslahti

Muotokuvaus

Tervetuloa Muotokuvauksen kiehtovaan maailmaan!

Saatat kysyä itseltäsi, mihin tarvitset muotokuvaa?

Perhe albumiin, ammatilliseen käyttöön tai vaikka vain aikaa itsellesi, olet sen arvoinen!

Kuvaus on aikaa itsellesi tai luksuslahja itsellesi tai ystävällesi. Tehtävänäni on näyttää sinut maailmalle tyylillä, mikä sopisi vaikka lehden kanteen tai nostaa ammatillisen brändisi uudelle tasolle. Sinun ei tarvitse osata mitään, sillä ohjaan sinut läpi kuvauksen ja valmistautumisen kuvaukseen. Tehtävänäni on saada sinusta paras versio esille kuviin, emme ota vain valokuvia vaan luomme yhdessä upean kokonaisuuden.
Halusitpa klassisia muotokuvia, laadukkaita brändiisi sopivia kuvia tai taiteellisimpia muotokuvia, voimme yhdessä toteuttaa kuvauksen laadukkaasti, rennolla otteella.

Stepit onnistuneeseen kuvaukseen;

1. Ota yhteyttä, jutellaan joko puhelimessa tai kasvokkain

2. Ohjeistan sinut kuvaukseen. Itse kuvauspäivänä tehtäväni on ohjata sinut läpi kuvauksen antamalla ideoita ja kannustamalla, voimme vaihtaa vaatteita tai taustaa tai vaikka molempia kuvauksen aikana.

3. Kuvien katselmus, käymme koevedokset yhdessä läpi ja päätämme mitkä kuvat valitsemme

4. Kuvasi käsitellään huolellisesti nykyaikaisia ammattityökaluja käyttäen. Huolittelen kuvasi parhaan osaamiseni mukaan.

5. Valmiit kuvasi

Uskon, että valokuvat heräävät todella henkiin kotisi seinällä tai kirjahyllyllä upeina kuvatuotteina, ymmärrän kyllä jos tarvitset vain digitaaliset tiedostot.

Ota yhteyttä