Valokuvaaja Salla Seeslahti

Passikuvat

Passikuvat Joensuun keskustassa nopeasti ilman ajanvarausta.

Passikuvat ja henkilökortti kuvat Joensuussa 15€ + paperikuvat 5€ (sis. lähetys lupahallinnolle).

Liikkeemme sijaitsee Kirkkokatu 21 ja palvelee maanantaista-perjantaihin klo.9.00-17.00. Lähetämme kuvasi suoraan lupahallinnon palvelimelle, jolloin se on käytössäsi heti. Edulliset passikuvat ovat heti käytössäsi.
Passikuva on sähköisessä muodossa voimassa 6kk, jona aikana voit hakea henkilökorttia tai passia.

Mikä on passi/henkilökortti kuvaus?

Jokainen tarvitsee virallisen henkiltodistuksen asiointiin. Virallinen henkilötodistus on joko passi tai kuvallinen henkilökortti, ja nämä myöntää poliisi.

Ajokortti on todistus ajo oikeudesta ja sen myöntää Trafi. Ajokortti ei ole virallinen henkilötodistus.

Meille edellä mainittuihin kuvauksiin voi saapua ilman ajanvarausta liikkeen aukiolo aikoina (ma-pe 9-17), Kirkkokatu 21, Joensuu.

Kuvaukseen ei tarvitse valmistautua sen kummemmin, tulet sellaisen kuin olet. Passikuvia ei saa käsitellä, vaan ne lähtevät sellaisenaan eteen päin. Passikuvat otetaan aina ilman silmälaseja.

Kovin voimakasta meikkiä ei suositella, varsinkin helmiäis-ja valopuuterit sekä meikit vaikeuttavat kuvien hyväksymistä. Myös kovin pitkät ripsien pidennykset vaikuttavat kuvien hyväksymiseen, suositeltavaa on, että tulet kuvaan ripsien taivutuksen jälkeen.

Otamme sinusta passikuvan, jonka jälkeen se kuva asemoidaan. Kuva lähetetään kuvauksen yhteydessä Poliisin lupapalvelimelle heti. Otamme mielellämme teiltä puhelin numeron, johon kuvatunnus saapuu, mutta saatte myös paperisen tulosteen kuvatunnuksesta.

Paluu viestinä saat poliisilta kuva tunnuksen, jonka laitat hakemukseen. Näin poliisi yhdistää henkilötiedot ja kuvan toisiinsa. Kuvan hyväksyy virkailija, hakemuksen tekemisen jälkeen.

Hakemuksen voi tehdä joko netissä poliisin sivuilla tai käymällä poliisi asemalla.

Poliisin virkailijat hyväksyvät tai hylkäävät kuvan. Hylkäyksiä tulee harvoin ja ne johtuvat yleensä mm. liian runsaista ripsistä, asiakas ei katso suoraan kameraan. Jos hylkäys johtuu virheestämme, kuvaamme teidät maksutta uudestaan.

Tästä syystä noudata kuvaajan sinulle antamia ohjeita kuvaus asennosta.

Kuvatunnus on voimassa puoli vuotta kuvaus hetkestä ja sillä voi tuona aikana hakea passia, henkilökorttia, järjestysmies korttia, aseenkantolupaa yms.Samasta kuvasta samalla kuvaus kerralla voimme tulostaa ns. ajokortti kuvat (6 kpl pieniä paperi kuvia). Näitä tarvitaan ajokorttia ja viisumeita varten.

Jos olet hakemassa matkaa varten jonkin maan viisumia tai haet jonkin muun maan passia kuin suomen, mainitse siitä. Eri maiden kuvakoot ja kuvan asemointi vaihtelee, joten saamme suoraan oikeanlaisen kuvan sinulle.

Huomioithan, että kuvat eivät jää meille talteen vaan poistuvat järjestelmästä, joten säilytä kuvatunnus ja muista mainita paperikuvien tarpeesta meille.

Meille on myös esteetön pääsy. Kodikkaissa tiloissamme on myös asiakas wc.

Parkkipaikka löytyy kadunvarresta, joka kuuluu yleisen pysäköinnin valvonnan piiriin. Liikkeen takana on kaksi vieraspaikkaa, joihin saa parkkeerata kiekolla ja liikkeestä löytyvällä lupakortilla ( paikat nmr. 20 ja 21 ), muut paikat ovat varattuja eikä niille saa pysäköidä. Pihapiiri kuuluu pysäköinnin valvonnan piiriin.

Tervetuloa!

Kirkkokatu 21
80100 Joensuu (ent. KK-kuva) >> Kartta

Ota yhteyttä