Valokuvaaja Salla Seeslahti

Perhekuvaus ja lapsikuvaus Joensuu

Perheen ikimuistoiset hetket ja yhteiset seikkailut ansaitsevat jäädä elämään valokuvien muodossa.

Kuinka usein pysähdyt miettimään, miten nopeasti lapset kasvavat tai arki muuttaa muotoaan vuosien varrella?Perheessä tapahtuu jatkuvasti ikimuistoisia yhteisiä seikkailuja ja hetkiä, jotka ansaitsevat jäädä elämään valokuvien muodossa.

Sovimmekohan perhekuvaan?

Kyllä! Olemme täällä teitä varten tallentamassa elämänne kauniimmat muistot! Tavoitteenamme on ikuistaa perheenne ainutlaatuisella ja uniikilla tavalla. Ohjaamme teidät läpi kuvausprosessin ammattitaitoisesti ja vuosein varrella kehittyneellä varmuudella. Teidän ei tarvitse miettiä yksin miten kuvaukseen valmistaudutaan, sillä ohjaamme teidät läpi koko matkan. Saatte meiltä selkeät ohjeistukset kuvaukseen valmistautumisesta, vaatetuksesta ja kuvauksen kulusta, tarjoamme ideoita vaatetukseen ja teemaan, toki kunnioittaen teidän omia visioita.

Entäs jos lapset eivät ole yhteistyöhaluisia?

Pyrimme alustamaan seuraavilla asioilla koko perheen hyvää ja iloista mieltä kuvauspäivänä. Kuvaus itsestään on kiireetön, perheen pienimpien ehdoilla kulkemista, kuvaukseen on suositeltavaa ottaa mukaan evästä, omia lelula ja lempi musiikkia, kuvauksen kesto on 1-2h. Suosituksemme on, että tulette tutustumaan kuvaaja Sallaan sekä studioon etukäteen lasten kanssa, tällöin lapset saavat tutustua uuteen ihmiseen ja tilaan rauhassa, samalla voimme käydä läpi ideoita ja värimaailmaa. Saatte meiltä kirjalliset ohjeet kuvaukseen valmistautumisesta, teemme myös kuvaussopimuksen missä käydään läpi kuvien julkaisu oikeudet, kunnioitamme perheenne yksityisyyttä, emmekä julkaise materiaalia, mitä ette halua.

Onnistuuko kuvauksen maksaminen erissä?

Kyllä! Olemme pyrkineet luomaan selkeät hinnat kuvauksille ja piilokuluja ei tietämättä synny, saatte kuvauspaketin hintaan kuuluvat kuvat ilman lisäkuluja. Kuvaus on kanssamme riskitöntä, sillä jos et ole tyytyväinen kuviin, emme veloita kuvauksesta mitään. Päätös tehdään kuvauksen yhteydessä ja ottamamme kuvat tuhotaan. Voimme varata uuden ajan uudella ajatuksella tai voin ohjata teidät toiselle ammattilaiselle. Tutustuthan kuitenkin etukäteen valokuvaajan töihin!

Miten pukeutuminen kuvauspäivänä?

Käytössänne on kuvausten ajan pukuhuone, jossa vaatteiden vaihto ja siistiytyminen käy vaivatta. Tiloissamme on myös sanitetti tilat ja kulku studioon on esteetön.


Myös lemmikit ovat tervetulleita perhekuviin, mikäli olette allergisia toivon, että otatte asian esille hyvissä ajoin, jotta voimme tuulettaa tilat huolellisesti ennen kuvaustanne.

Stepit upeaan kuvaukseen!

Tervetuloa tutustumaan!

 • Valmistaudu
 • Tulkaa hyvällä mielellä, sillä olette upeita!
 • Kuvien katselmus
 • Kuvatilaus
 • Valmiit kuvat seinällä!

  Kevät kampania

  Perhekuvaus + kehystetyt valokuvat 250€ ( Norm. 340€ )

  Hinta sisältää;


 • Ammattimaisen kuvaussession, joka tallentaa perheen ainutlaatuiset hetket
 • Viimeistellyt kuvatiedostot kolmelle valitulle kuvalle
 • Laadukkaat printit, jotka kehystetään ja ovat ripustusvalmiita kolmessa koossa 40x30cm, 30x21cm ja 20x15cm
 • Digitaaliset versiot kolmesta valitusta kuvasta, optimoituna sosiaalisen median käyttöön

Ota yhteyttä