Valokuvaaja Salla Seeslahti

Kuvapankit yrityksille

Ole yrityksesi näköinen!

Teen nopeasti ja joustavalla aikataululla yrityksesi näköisen kuvapankin. Kuvapankkiin kuvataan henkilö- ja tilannekuvia sekä tuotekuvia tarpeesi mukaan.

Kuvia voi käyttää kaikessa yrityksen viestinnässä ilman erillisiä kuluja!

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinun yrityksen näköinen kuvapankki!

Ota yhteyttä

Asiakkaiden kommentteja

"Ensimmäisen valokuvaussetin kuvat nähtyämme päätimme Sallan olevan jatkossakin meidän tarpeisiimme juuri se oikea kuvaaja. Hänen asenteensa on rennon letkeä ja luovuutta on sopivasti. Salla löytyy meidän ympäristöstämme mielenkiintoiset kuvakulmat ja saa ihmisten persoonat esiin kuvissaan."
-EFMG Viestintätiimi

"Salla on erittäin monipuolinen ja joustava toimija! Saimme upeat markkinointikuvat uudesta ravintolastamme ja kutsuvieras avajaisten tunnelmankin hän sai taltioitua unohtumattomalla tavalla valokuviin! Salla on myös äärimmäisen taitava, luova, nöyrä ja yhteistyökykyinen valokuvaaja. Mikäli minulla ei ole kuvausideoita niin Salla on aina valmis auttamaan ja auttaa vilpittömästi minua ja yritystämme pääsemään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Voin suositella Sallaa valokuvaajaksi mihin tahansa tilaisuuteen ❤"
- Outi Pohjoranta PKO

" Rakennamme varmempaa verkkoa brändikampanjaa. Sähköyhtiöihin kohdistuu monenlaisia mielikuvia asiakkailla. Verkon kunnossapito, rakentaminen ja myrskytuhojen korjaaminen tapahtuu pääasiassa piilossa asiakkaiden katseilta, joten verkostopuolen asioita on myös hyvä avata työmailla otetuilla kuvilla. Sallan ottamien kuvien pohjalle luotiin brändikampania paikallisen sanomalehden etusivulle. Kuvat keräsivät paljon mielenkiintoa ja yllättäen työmaakuvat herättivät laajalti mielenkiintoa. Saimme laadukkaita kuvia tiedotteisiin, someen ja kotisivuille. Olemme rakentaneet nyt kuvapankkia johdonmukaisesti ja yhteistyö Sallan kanssa jatkuu jatkossakin."
- Karoliina Laukkanen Parikkalan Valo

Venn

EFM Group / Henkilöstölehti Kipinä

Iivari Mononen Oy

Joen Loka Oy

Lemmikkiruuat Tessu Oy

Kauneushoitola Anette